Procedure

Wanneer jouw onderneming aan alle criteria voldoet en je via het contactformulier een aanvraag hebt ingediend, komt de aanvraag binnen bij Dragon investments en wordt deze in behandeling genomen door een team van adviseurs.

Deze adviseurs bepalen of deze aanvraag voorgelegd wordt aan investeerder Michel Perridon. Indien hij ook potentie ziet in de aanvraag, zal Dragon investments contact opnemen om een afspraak te maken voor een verkennend gesprek.

Veelgestelde vragen:

Hoe lang duurt het voordat ik iets hoor over mijn investeringsaanvraag bij Dragon investments?

Dragon Investments streeft ernaar om elke aanvraag binnen drie weken in behandeling te nemen. Afhankelijk van de hoeveelheid aanvragen, kan dit ook langer duren.

Wat betekent het wanneer ik niets hoor na het indienen van mijn aanvraag?

Dat betekent dat het team heel druk is met het behandelen van alle aanvragen en nog geen tijd heeft gehad om jou iets te laten weten. Uiteindelijk krijgt iedereen een reactie op de aanvraag. Dat kan een afwijzing zijn of een uitnodiging voor een verkennend gesprek.

Heeft het toegevoegde waarde om Michel Perridon persoonlijk te benaderen met mijn aanvraag?

Nee. Michel Perridon is een drukbezette ondernemer en bekijkt geen berichten van voor hem onbekende afzenders. Elke aanvraag loopt via zijn team en, indien goedgekeurd, daarna via hemzelf.

Kan ik nog aanvullende informatie sturen nadat ik mijn aanvraag al heb ingediend?

Ja, dat kan. Alleen zal het dan wel langer duren voor je een reactie krijgt.

Dien een aanvraag in