Investeren in jouw bedrijf

Dragon investments helpt jou en je onderneming met financiële ondersteuning, zodat je kunt opschalen en exponentieel kunt groeien.

Je hebt als onderneming alles op een rijtje: je hebt een plan, je draait goede omzet, de cijfers kloppen, je product of dienst is relevant genoeg en je wilt hard werken om een flinke groei mogelijk te maken. Wat jij nodig hebt om op te schalen en exponentieel te groeien is financiële ondersteuning. Daar helpt Dragon investments bij. Daarnaast speelt Dragon investments een adviserende rol, dankzij de ruime ervaring en het brede netwerk.

Michel Perridon is oprichter van Dragon investments en heeft er heel wat zakelijke kilometers op zitten. Ruim dertig jaar geleden richtte hij het in computer accessoires gespecialiseerde bedrijf Trust op en heeft dat tot een internationaal succesvol miljoenenbedrijf uit laten groeien. Trust is actief in meer dan 50 landen en speelt in op trends in de technologiemarkt. De ervaring en het succes maken van Michel Perridon een ondernemer en winnaar op topsportniveau. Na de verkoop van Trust in 2018 focust hij zich op het investeren in vastgoed, het verzamelen van kunst en investeert hij in innovatieve ondernemingen met groeipotentie.

Criteria om in aanmerking te komen voor een investering

Tijd is schaars en het is zonde om een aanvraag in te dienen die niet aan de zorgvuldig opgestelde criteria van Dragon Investments voldoet. Investeer tijd in verbeterpunten binnen de onderneming, zodat je op een later moment alsnog een aanvraag via het contactformulier kunt indienen.

Of bekijk, wanneer je denkt dat je er wel klaar voor bent, hieronder aan welke criteria jouw onderneming moet voldoen om in aanmerking te komen voor een succesvolle samenwerking.

Je moet in één zin duidelijk uit kunnen leggen wat jouw onderneming doet.

De onderneming is financieel gezond.

Je bent bereid om minimaal 25% van de aandelen uit handen te geven, in ruil voor een investering.

De verwachte omzet ligt binnen drie jaar op minimaal 5 miljoen.

Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in de Benelux.

Het product of de dienst is schaalbaar.

Het betreft geen consultancybureau of 100# softwarebedrijf.

Het betreft een onderneming met verdienmodel.

De onderneming is geen start-up, maar heeft al een flinke rugzak en bevindt zich in de scale up fase.

De onderneming heeft niet te maken met overheidsregulering.

Het product of de dienst heeft internationale potentie.

Voldeed je voor kort aan alle criteria, maar valt het qua omzet en financiën nu tegen vanwege de Coronacrisis? Ben je ervan overtuigd deze crisis te kunnen overleven? Doe ook dan een aanvraag.