Skip to main content

Het laatste nieuws

Een investering bij Dragon investments

Twijfel je om een investering aan te vragen bij Dragon investments? Of heb je dat misschien zojuist al wel gedaan via onze website? Dit is wat je van ons als investeringsmaatschappij kunt verwachten.

Allereerst zijn wij geen investeringsmaatschappij dat geld pompt in jouw onderneming  en je vervolgens aan je lot overlaat. Onze investment advisors kijken samen met jou waar quick wins te behalen zijn en welke punten in de toekomst aangepakt moeten worden. Wij geven je advies, stellen samen met jou plannen op waaruit acties volgen die ook echt concreet en haalbaar zijn.

Wij onderscheiden ons door onze frisse en innovatieve blik. Verder zijn we down-to-earth en houden we van klinkklare en duidelijke communicatie. Je mag van ons verwachten dat we direct en duidelijk zijn. 

 Vaak zie je dat een ondernemer heel goed is in zijn vak in zich vooral bezighoudt met de kerntaak van de organisatie, zaken daar omheen worden vaak over het hoofd gezien. Wij stellen de ‘hoe’-vragen om de juiste strategie te kunnen bepalen en processen te kunnen verbeteren. Wij helpen je om je uiteindelijk te kunnen focussen op de core-business.