Investments

EcoStoof

EcoStoof, pak uit met smaak! Zonder energie de lekkerste maaltijden bereiden terwijl je niets hoeft te doen. Verdien bovendien je aanschaf in drie jaar terug.

Ondernemer Caro Niestijl (rechts) had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Op een dag ontdekte ze de hooikist: een eeuwenoude bereidingswijze om maaltijden op lage temperatuur te garen zonder energie. Lekker, gezond en duurzaam. Haar vriendin Iris, ecodesigner en kookboekenschrijver, was gelijk razend enthousiast. Zo ontstond het idee voor de EcoStoof: de oude hooikist in een nieuw jasje.

Breng je eten aan de kook, zet in de EcoStoof en kijk er niet meer naar om. Tijd voor jezelf en je familie. Nooit meer spitsuurkoken. Sublieme smaakontwikkeling. De perfecte oplossing voor het maken van klassieke stoofgerechten, zonder dat je er uren voor thuis moet blijven. Niet alleen voor stoven maar ook gewoon aardappelen, rijst en groenten. Eet waar en wanneer je wilt. Ook als je op vakantie bent. De maaltijd staat klaar.

EcoStoof verkoopt sinds twee jaar in de Benelux. Caro en Iris gaan met ondersteuning van Dragon Investment het merk EcoStoof versterken, op operationele bedrijfsvoering excellent maken en opschalen naar de rest van Europa.

Bovendien willen Caro en Iris bijdragen aan klimaatdoelstellingen: Als 1% van de gezinnen in Europa een EcoStoof zou gebruiken, levert dat een besparing op van circa 1,5 miljoen x 14 kg CO2= 21.000 ton CO2 equivalent per jaar. De bespaarde CO2 is vergelijkbaar met de CO2 uitstoot van 2200 keer met een auto de wereld rondrijden.

Bekijk website

Bekijk meer investments