Investments

Carat23

Onderneemster Carolina Riffi Ollite is een energieke en creatieve geest die altijd denkt in oplossingen. Bovendien een award-winning (New York 2014) ontwerpster die haar know-how altijd met plezier met andere merken heeft gedeeld via haar communicatie, ontwerp & adviesbureau.

Al vele jaren heeft zij de creatieve sector koers gegeven, door Dutch Design in samenwerking met de overheid de grens over te helpen. Deze bruggenbouwer heeft nu alle vaardigheden die zij in de afgelopen jaren ontwikkeld heeft als bouwstenen vertaald naar haar eigen merk Carat23® Deze briljante en innovatieve accessoires zijn de oplossing voor het globale clutch probleem. De luxueuze tassen waren afgelopen januari al geliefd bij de sterren tijdens de Oscars in Los Angeles en zijn er nu voor iedereen die wilt schitteren op een klassieke en pure manier.

Carolina wilt met de ondersteuning van Dragon investments de nieuwste gepatenteerde statement tas wereldwijd introduceren en samenwerken om haar internationalisering strategie op te schalen. Bovendien wil zij haar steentje bijdragen om de modebranche wereldwijd te verduurzamen.

Bekijk website

Bekijk meer investments