Nieuws

Actueel: dinsdag 26 januari 2021

Belang in Banden op Locatie & Autobanden365


Dragon investments
voegt een innovatief en snelgroeiend bedrijf toe aan de huidige investeringen. Dragon investments en Banden op Locatie/Autobanden365 tekenden de overeenkomst op Buitenplaats Welgelegen in Rotterdam, hoofdkantoor van Dragon investments.

Banden op Locatie verkoopt online zomerbanden, winterbanden en vierseizoenbanden. Zij bieden de unieke service om de banden op een locatie naar keuze te laten monteren. Wisselafspraken zijn eenvoudig via de webshop te boeken. Autobanden365 biedt in principe dezelfde service via een online webshop. Ook zij verkopen zomerbanden, winterbanden en vierseizoenbanden. Klanten kunnen voor hun montageservice naast Banden op Locatie ook uit ruim 600 lokale garagepartners kiezen.

De doelstelling van deze participatie is een snelle en winstgevende groei van Banden op Locatie en Autobanden365 te faciliteren, door samen te kijken naar mogelijkheden op het gebied van logistiek, marketing, B2B en integratie van beide platformen.

“Bandenservice aan huis is een service waarvan de meeste mensen nog niet weten dat het bestaat, maar waar iedereen direct enthousiast over is! Ondanks het verwachte succes, zullen we iedere dag moeten laten zien dat we het grote publiek kunnen bereiken met deze unieke service.” Aldus Boudewijn van Dijk, Investment Advisor bij Dragon Investments.

 

“Voor de scale-up fase en integratie van Banden Op Locatie & Autobanden365 zijn wij erg blij met de samenwerking met Dragon investments. Een ondernemend en specialistisch team waarmee je gezamenlijk succes kunt bereiken, mee kan klankborden en de juiste ondersteuning biedt om alle groeiplannen van aankomende jaren te realiseren.’’ Aldus Adil Setoui & Tommie vd Leegte

Over Banden op Locatie & Autobanden 365

Banden bestel je bij Banden op Locatie & Autobanden 365. Jij bepaalt waar en wanneer je jouw banden laat verwisselen, via 600 fysieke garagepartners, of nog makkelijker en volledig coronaproof mobiel bij jou thuis of op je werk, zodat het jou geen enkele tijd kost. De geavanceerde banden montagebussen die door VDL Group ontwikkeld zijn, rijden zonder voorrijkosten, bovendien plaatsen de monteurs gratis nieuwe ventielen en nemen ze de oude versleten banden indien gewenst gewoon weer mee retour. De organisaties zijn opgericht door Adil Setoui en Tommie v/d Leegte en hebben inmiddels tien monteurs in dienst, acht montagebussen rondrijden en drie logistieke hubs om zo dagelijks de optimale service te kunnen bieden.

Kijk voor meer informatie op www.bandenoplocatie.com  of www.autobanden-365.nl

 

Over Dragon investments

Gedreven ondernemers, vernieuwende ideeën en een onuitputtelijke drive. Dragon investments investeert in ondernemingen met potentie tot succes die klaar zijn om op te schalen en exponentieel te groeien. Daarnaast speelt Dragon investments een adviserende rol, dankzij de ruime ervaring en het brede netwerk. Oprichter Michel Perridon startte ruim dertig jaar geleden het in computer accessoires gespecialiseerde bedrijf Trust en heeft dat tot een internationaal succesvol miljoenenbedrijf uit laten groeien. De ervaring en het succes maken van Michel Perridon een ondernemer en winnaar op topsportniveau. Na de verkoop van Trust in 2018 focust hij zich, naast Dragon investments, onder andere op het investeren in vastgoed en het verzamelen en verkopen van kunst.

Cases

YOS Bottle

Je medicijnen en water altijd bij elkaar dankzij de YOS Bottle.

Parfumado

Een parfumabonnement dat werkt aan twee kanten? Klinkt als een win-win…

Carat23

Dé charmante en praktische oplossing voor je clutch issues.

YOS Bottle

Je medicijnen en water altijd bij elkaar dankzij de YOS Bottle.

Parfumado

Een parfumabonnement dat werkt aan twee kanten? Klinkt als een win-win…

YOS Bottle

Je medicijnen en water altijd bij elkaar dankzij de YOS Bottle.

Parfumado

Een parfumabonnement dat werkt aan twee kanten? Klinkt als een win-win…

Dragon investments

Parklaan 15
3016 RA Rotterdam

Postbus 25304, 3001 HH
Rotterdam

+(0)10 – 75 00 600

info@dragoninvestments.nl
dragoninvestments.nl

Dragon investments

© 2020 – DRAGON INVESTMENTS  |  ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN – PRIVACYVERKLARING

© 2020
DRAGON INVESTMENTS
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
PRIVACYVERKLARING